عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

ارتش چین به حالت آماده‌باش درآمد

در پی پرواز اخیر جنگنده ایالات متحده بر فراز تنگه تایوان، ارتش چین به حالت آماده‌باش کامل درآمد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 28
کد خبر: ۱۷۴۸۸۶

به گزارش راهبردمعاصر، یکی از سخنگویان ارتش چین اعلام کرد که پرواز اخیر یک جنگنده آمریکایی بر فراز تنگه تایوان، ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

 

بنا بر گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، هواپیمای شناسایی و گشت‌زنی ضدزیردریایی «پی-8 ای پوسایدون» ایالات متحده روز گذشته (دوشنبه) بر فراز تنگه تایوان که سرزمین چین را از جزیره تایوان جدا می‌کند، پرواز کرد.

 

در پی این اقدام تحریک‌آمیز آمریکا، یک جنگنده «سوخو-27» به پرواز درآمد و هواپیمای جاسوسی آمریکا را در مسیرش زیر نظر گرفت.

 

«شی یی» سخنگوی «فرماندهی تئاتر شرق» ارتش آزادیبخش خلق چین اعلام کرد که این نمایش آمریکا «عمداً به اوضاع منطقه خدشه وارد کرد و صلح و ثبات» در منطقه را به خطر انداخت.

 

از طرف دیگر، نیروهای ایالات متحده به این مانور اعتراف کردند و فرماندهی ناوگان هفتم آمریکا در این خصوص گفت: «ایالات متحده به پرواز، کشتیرانی و عملیات در هر جایی که قوانین بین المللی اجازه دهد، از جمله در تنگه تایوان، ادامه خواهد داد».

 

بر اساس گزارش راشاتودی، وزارت دفاع ملی تایوان نیز تأیید کرد که از پرواز P-8A اطلاع داشتند.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده